Kennismakingsgesprek

Nadat ik u via de mail of telefonisch gesproken heb, maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo kan ik zien wie jullie zijn en wat jullie hulpvraag is. Wanneer er een klik is tussen ons, wil ik graag een afspraak maken voor een intakegesprek.

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Intakegesprek 

Tijdens het intakegesprek wil ik de hulpvraag duidelijk hebben. Van te voren stuur ik jullie een intakeformulier die jullie mogen invullen en meenemen naar het intakegesprek. Hierbij leer ik het kind beter kennen en kan ik een plan van aanpak maken. 
De kosten voor het intakegesprek van 60 minuten is € 50,00 euro.incl.21%BTW.

Observatie

(indien van toepassing)

Wanneer jullie hulpvraag te maken heeft met de opvoeding, zal ik bij jullie thuis komen observeren. Dit doe ik, omdat het kind zich thuis het meeste op zijn gemak voelt. Deze observatie geeft mij een goed beeld van het kind en de interacties tussen jullie en het kind.


Na de observatie maak ik een plan van aanpak en overleg deze met jullie bij de eerstvolgende coachsessie en gaan we hiermee aan de slag.
De kosten van de observatie en het maken van een plan van aanpak is 
€65,00 euro. incl. 21% BTW.

 Coachsessies 

Nadat ik met jullie een plan van aanpak heb besproken en we samen zijn overeengekomen, starten we met de coachsessies.

Binnen de coachsessies gaan we door middel van verschillende werkvormen op zoek naar de talenten en kwaliteiten van het kind.

Zodra we deze in beeld hebben, gaan we kijken hoe we deze talenten en kwaliteiten kunnen inzetten. Hierdoor gaat het kind weer geloven in zichzelf.

Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar manier.

Het aantal coachsessies hangt af van de hulpvraag en gaat altijd in goed overleg met de ouders.


De coachsessies kunnen zowel bij jullie thuis als bij mij plaatsvinden. Soms is het goed om in de vertrouwde omgeving van het kind te blijven, soms is het beter om het juist uit zijn/ haar omgeving te halen. 

Aan het einde van de coachsessies vindt er een evaluatiegesprek plaats met het kind en de ouders. En geef ik tips mee voor zowel het kind als de ouders.

De kosten van een coachsessie van 60 minuten is 
€ 65,00 euro. incl. 21% BTW.


GrowMindset training

Een Grow Mindset training bestaat uit 8 trainingen van 75 minuten, waarin we 45 minuten aan de slag gaan in het werkboek 'Lef', mindset voor tieners en sluiten we elke training af met een spel om het zelfvertrouwen te vergroten. 
De kosten per training is € 70,00 euro. incl. 21% BTW.

Grow Mindset groepstraining

Een Grow Mindset groepstraining bestaat ook uit 8 trainingen van 45 minuten, waarin we 30 minuten aan de slag gaan in het werkboek 'Lef', mindset voor tieners en sluiten we elke training af met een spel om het zelfvertrouwen te vergroten. Er is plaats voor 4 tieners per training.
De kosten voor de Grow Mindset Groepstraining is 
€ 200,00 euro. incl. 21% BTW. p.p.

Evaluatiegesprek

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we wat we met de coachsessies bereikt hebben en geef ik nog tips mee voor in de toekomst. 
De kosten van een evaluatiegesprek is € 65,00 euro. incl 21% BTW.

 

 JIJ!

Jij bent belangrijk;

Jij bent speciaal;

Jij bent uniek;
Jij hebt talent!